Productie in eigen atelier

Om zeker te zijn dat we u kwalitaitieve producten kunnen aanbieden fabriceren wij alles in eigen atelier. Zo kunnen we al bij de levering van het hout een eerste kwaliteitscontrole doen. Alle hout moet voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Voorraad

Wij beschikken steeds over een ruime voorraad hout en accesoires. Afsluitingen, carports, tuinhuizen en andere houten tuinconstructies worden steeds op aanvraag gefabriceerd. Zo kunnen we steeds werken volgens uw persoonlijke wensen.

Kwaliteit

Een solide en mooie tuinafsluiting begint met kwaliteitsmaterialen. Wij kiezen de beste houtsoorten, we kiezen ook steeds hout van dezelfde kleur voor uw afsluiting. De gebruikte betonpalen worden zorgvuldig behandeld bij verplaatsing en plaatsing van de afsluitingen.

Maatwerk

Een tuinhuis of carport kies je bij ons niet uit een cataloog met standaardmodellen. Iedereen heeft andere behoeften, daarom maken wij alle constructies op maat. Omdat wij ook alle tuinhout in eigen atelier vervaardigen is maatwerk onze standaard...

Plaatsing

Door onze ervaring weten wij hoe een tuinafsluiting, tuinhuis of carport best geplaatst is. Wij beschikken over alle machines om bestaande afsluitingen of bomen zorgvuldig te verwijderen. Alle geleverde constructies worden ook door onze eigen medewerker(s) gemonteerd ter plaatse. Hierbij gaan wij met de grootste precisie te werk.