Logo Frederik Deplaecie

Frederik Deplaecie

Tuinhuis bijgebouw Deplaecie

Reeds meer dan 20 jaar zijn wij, Frederik Deplaecie & Caroline Logie, actief in het plaatsen en fabriceren van tuinhout.

Alle tuinhout wordt in ons eigen atelier vervaardigd. Enkel zo kunnen wij u met zekerheid de beste kwaliteit en de scherpste prijzen garanderen. Tuinafsluitingen, tuinhuisjes of carports alles kan op maat worden gefabriceerd.

Uiteraard beschikken wij ook over de ervaring en alle nodige materiaal om afsluitingen, tuinhuizen en carports bij u te leveren en deskundig te plaatsen.

Van fabrikant naar klant

Wij beschikken steeds over een ruime houtvoorraad zijn de meeste artikelen snel levervbaar. Bovendien vervaardigen wij alles in ons eigen atelier. Omdat u rechtstreeks bij ons koopt kunnen wij tuinhout leveren aan groothandelprijzen.

houten afsluitingen Ieper

Specialiteit: houten tuinafsluitingen

Onze specialiteit is het fabriceren en plaatsen van houten tuinafsluitingen. De eerste controle gebeurd in ons atelier waar we enkel hout van eenzelfde lot gebruiken om uw tuinaflsuiting te fabriceren. Zo kunnen we minieme kleur- en kwaliteitsverschillen garanderen in uw afsluiting. Uiteraard plaatsen wij de afsluiting zorgvuldig in uw tuin. Wij beschikken daarvoor over de nodige professionele machines, maar indien u dan wenst kunt u ook de afsluitingen bij ons kopen en zelf plaatsen.

Van graafwerken en containerverhuur tot volledige afwerking

Frederik Deplaecie beschikt over alles om uw volledige project van begin tot einde af te werken. Met onze eigen graafmachine kunnen wij instaan voor de graafwerken. Op vraag verwijderen wij uw bomen, struiken en/of oude afsluiting. Doet u dit liever zelf, geen probleem wij verhuren een container om alles af te voeren.

Wij kunnen ook grond uitgraven en klaar leggen voor het gieten van een betonnen plateau. Ook voor het gieten en polieren van een plateau voor tuinhuizen en dergelijke kan u op ons een beroep doen. Verder leggen wij ook uw oprit en/of terras in klinkers.

Landbouw

Je kan ook een beroep doen op ons voor diverse landbouwwerken. Wij beschikken over eigen tractors en diverse machines. Interesse in onze landbouw-activiteiten? Neem vrijblijvend contact.

Neem vrijblijvend contact voor meer info...